تقریبا از همه جای گوشت گوسفند جز ماهیچه میشه برای کباب چنجه استفاده کرد ، گوشت گوساله هم راسته بهترین گزینه هستش ، برای مزه دار کردن و نرم کردن گوشت فقط کافیه از آب پیاز و فلفل سیاه استفاده کنید و مقداری روغن برای کاور کردن ،۲۴ ساعت بهش استراحت بدین اینجوری نرم ترین گوشت و خواهید داشت ، زدن کیوی و انجیر و اصلا توصیه نمیکنم چون مزه گوشت از بین میبره و خواص گوشت و کلا نابود میکنه . بعد از سیخ گرفتن هم حسابی بکوبیدش
#آشپزی
#اشپزی_خونگی
#اشپزی
#کباب_چنجه
#کباب
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽