آش دوغ 🌱🍲🥛🫠
آش دوغ یکی از اون آش های ترش و خوشمزه و البته سنتیه که دورهمی خیلی میچسبه😍
مواد لازم👇
برنج نیم دانه: ۱پیمانه سرپُر
تخم مرغ: ۱عدد
آرد برنج یا آردسفید: ۱ق.غ
سیر: ۴حبه
دوغ ترش: ۲لیتر
نمک: به میزان لازم
سبزی(تره،گشنیز و سیرتازه): ۲۰۰گرم
نخود پخته: ۲۵۰گرم
.
از شب قبل نخود رو خیس میکنیم چندبار آبشو عوض میکنیم و میذاریم بپزه.
برنجمونو خوب میشوریم، وقتی آب آخرشو خالی کردیم به برنجمون تخم مرغو آردو سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم.
موادو داخل قابلمه میریزیم و دوغو بهش اضافه میکنیم، رو حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مرتب هم میزنیم تا مخلوطمون به جوش بیاد(تخم مرغ و مرتب هم زدن باعث میشه دوغ نبُره)بعد نیم ساعت زمان میدیم تا برنج بپزه.(اگر دوغتون خیلی غلیظ و ترش بود میتونید دو لیوان آبم به آشتون اضافه کنید)حالا سبزی آش و نخود پخته و نمک رو اضافه میکنیم و یکساعت زمان میدیم تا آشمون با حرارت کم بپزه و جا بیفته(تو این مرحله میتونید اگر دوست داشتید گوشت قلقلی هم به آشتون اضافه کنید)
برای روی آشمونم نعنا داغ درست میکنیم و باهاش روی آشو تزئین میکنیم😍
به همین راحتی آش دوغ فوق العاده خوش عطر و خوشمزمون آماده میشه 😋
درست کنید و از خوردنش تو شبای سرد زمستون کنار عزیزانتون لذت ببرید❤
👩🏻🍳👩🏻🍳با تشکر از
@
ashpazi.foodspy
#آش #آش_دوغ #آش_رشته