نون پسته رولی😋👌🏼🥯خود باقلوا، از عطر و طعمش هر چی بگم کمه ، بوی کره و هل و پسته وقتی تو خونه میپیچه بی نظیره و مزه اش چیزی شبیهه باقلواست، و مقوی واسه بچه ها😍 @fateme_rurallife @fateme_rurallife مواد لازم برای خمیر: آرد فانتزی. ۵۰۰ گرم شکر. ۵۰ گرم تخم مرغ. یک عدد خمیرمایه. ۸ گرم شیر گرم (داغ نباشه). ۲۵۰ تا ۲۷۰ گرم کره. ۴۰ گرم نمک. ۷ گرم مواد میانی رول: کره. ۶۰ گرم پودر قند یک دوم لیوان پودر پسته. سه چهارم لیوان پودر هل کمی مواد لازم برای تاپینگ و رویه : خامه صبحانه ۳ قاشق غذاخوری پنیرخامه ای کم نمک مثل ویلی. ۳ قاشق غ خ پودر قند نصف لیوان کره یک قاشق غ خ پودر پسته. یک چهارم لیوان (میتونین فقط خامه و پودرقند بزنین ولی ترکیبی که نوشتم عااالیه👌🏼) @fateme_rurallife طرز تهیه: برای تهیه خمیر مواد خشک رو ترکیب میکنیم ، تخم مرغ رو اضافه کرده مخلوط و سپس شیر رو کم کم اضافه میکنیم و خمیر رو ورز میدیم ، برای من ۲۶۰ گرم شیر استفاده شد ، بستگی به آرد داره ، تا جایی که خمیر خوب جمع بشه و آردی نباشه کافیه ، ده دقیقه ورز بدین ، حالا کره به دمای محیط رسیده رو اضافه کنید و تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد ورز بدین ، روی خمیر رو با پلاستیک بپوشونین و حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع استراحت بدین ، حالا خمیر رو به دوقسمت کرده و به صورت مستطیل پهن کنید ، ترکیب هل ، پودر قند ، کره و پودر پسته رو روی خمیر بریزید و رول کنید و طبق ویدئو برش بزنید و در ظرف بچینید، روش رو بپوشونید و بیست دقیقه ای استراحت بدین ، در این حین فر رو روشن و گرم کنید. بعد از استراحت خمیر رو داخل فر (گازی)۲۰۰ درجه به مدت بیست و پنج تا سی دقیقه بپزید. بعد از خنک شدن نون مواد خامه ای رو روی اون بمالید یا اینکه همینجور بدون خامه نوش جان کنید. امیدوارم توی روزهای شاد زندگیتون درست کنید و لذت ببرین❤️❤️