فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی مرغ و لپه . مواد اولیه: ⬇️ سینه مرغ ۱ عدد لپه ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد سس چیلی گارلیک ۱ ق.چ حریره سیر ۱ ق.چ برگ بو ۱ عدد قلم دارچین ۱ عدد سبزی معطر ۱ پیمانه (نعناع, ترخون,جعفری, مرزه) تخم مرغ ۲ عدد تخم گشنیز بهارات زیره نمک زردچوبه روغن . طرز تهیه: ⬇️ ۱.لپه رو میذاریم با نمک و زردچوبه بپزه ۲.مرغ رو میذاریم با پیاز، برگ‌بو، دارچین، تخم گشنیز، زیره و نمک ۹۰ دقیقه بپزه ۳.مرغ که پخت ریش ریش می‌کنیم اضافه می‌کنیم به لپه‌ی پخته‌ای که با گوشتکوب له کردیم ۴.چند قاشق از آب مرغ، سس چیلی گارلیک، حریره سیر، بهارات، زردچوبه، نمک و سبزی ساطوری اضافه می‌کنیم و با گوشتکوب باز له می‌کنیم تا مواد یکدست بشه ۵.یکدونه تخم‌مرغ به مواد اضافه می‌کنیم و ورز میدیم ۶.به شکلی که دوست داریم حالت میدیم، داخل تخم‌مرغ میزنیم و تو روغن داغ هر طرفش رو ۶ ۷ دقیقه تفت میدیم . ✅نکات تکمیلی: ۱.سبزی ها معطر باشن فقط، لازم نیست دقیقا سبزی‌های نوشته شده اضافه بشه ۲.میتونید ران و سینه مخلوط استفاده کنید ۳.طرز تهیه سس چیلی گارلیک و حریره سیر در صفحه هایلایت شده . . ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ @menoeslami🍖🍗🍖🍗