سلام وقت به خیر در مورد اون خانومی که دستور طبخ قرمه سبزی گذاشته بودن میخواستم بگم که درسته وقتی سبزی رو خیلی سرخ کنی تا سیاه بشه خورشت خوب میشه ولی دیگه هیچ خاصیت غذایی نداره من سبزی رو در حد 10 دقیقه یه تفت ملایم میدم ولی از صبح زود میزارم تا آروم جا بیفته.سیاه نمیشه ولی خیلی خوب و جا افتاده میشه👌 به همه عزیزان توصیه میکنم سالم بودن غذا رو فدای خوشمزگی نکنند .😊😊 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE