هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام بانو خداقوت💐 در جواب دوستی که گفتن برنج دمی وصافی شون کته میشه... منم از برنج ایرانی استفاده میکنم وبرای خودمون بخاطر اینکه قیمتش مناسبتره از برنج نیم دانه استفاده میکنم وهمیشه دمی میپزم وکاملا دون دون وکاملا هم نرم وخوشمزه اول اینکه برنج رو یه مقدار بزارن خیس بخوره وآبش رو بریزن دور تا لعاب برنجشون کم بشه بعدم همون یه بند انگشت روی برنج آب داشته باشه ونمک وروغن هم بزنن و زیر قابلمه رو از اول زیاد کنن نه خیلی 😅 یعنی زمانی که آب برنج جوش اومد کم نکنن ودر ظرف رو هم باید باز باشه وبا همون حرارت متوسط باید بپزه تا آب برنج خشک بشه بعدم همه رو (مثل صافی)روی هم وسط قابلمه جمع کنن ودمکنی بزارن مطمئناً دون میشه واگه بعد از دم کشیدن دیدن نرمی برنجشون کمه یکم آب دم از کنار قابلمه بدن یا یزره گلاب ولی روی برنجشون نه از گوشه روی دیواره قابلمه با این روش ۹تا پیمانه رو هم دمی پختم وعالی شده👌 من با آب برنج خیس خورده موهای خودم ودخترم رو میشورم😍 خیلی پر خاصیته👌 اینطوری یه تیر ودو نشون میشه👍 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ اون عزیزی هم که برای چرخ کرده مرغ پرسیدن گوشت مرغ معمولا خودش رو جمع میکنه من از چرخ کرده بوقلمون استفاده کردم واصلا گوشت قلقلی ها باز نمیشه واز قلقلی گوشت گوسفندی سفت تر میشه @T_ASHPAZE