برا تهیه شربت بار:1پ آب و2پ شکرو1ق چ آب لیمو رو توی ظرف ریخته وروی حرارت کم میزاریم (اگه حرارت زیاد باشه شکرک میزنه) .باقاشق هم نباید هم بزنیم تا زمانی که بجوشه.بعد از 5 دقیقه جوشیدن زعفران دم کرده اضافه واجازه میدیم 5دقیقه دیگه بجوشه بعد پودر هل وگلاب رو اضافه کرده ازاین زمان 5تا10 دقیقه میخواد تا قوام بیاد مثل عسل.نه سفت نه شل .برا تست هم کمی ازاون رو توی یه نعلبکی میریزیم تا خنک بشه بین دو انگشت کمی کش میاد ولی نمیریزه ریختن گلوکز هم اجباری نیس ولی اگه باشه هم شربت براق تر میشه وهم مانع خمیری شدن بامیه و...میشه.زمان اضافه کردنش همون اول کار هست. من بدون گلوکز درست کردم بااین روش مقداری اضافه اومد گذاشتم یخچال 10روزه که تازه مونده مادران عصبانی که بچه هه رو میزنن ،تحمل ندارن ،جیغ میزنن ،فریاد میکنن کم خون هستند . مادر عزیز به جسمت برس کم خونیتو درمان کن تا از بچه داری لذت ببری اذیت نشی اول سرچ بعد سوال @T_ASHPAZE اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef