هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام ستایش خانم درموردکوفته هم بگم که من اصلاکوفته هام وانمیره،چندتانکته داره که بیشترشاازمادرشوهرجان یادگرفتم ۱:حتماموادش ازقبل خیس بخوره ۲:بلغورگندم داخلش بریزیم وخوب ورزبدیم ۳:ماکوفته بدون گوشت هم میپزیم وحتی کوفته ایی که داخلش فقط دنبه داره وهیچ گوشتی نداره وحتی بدون گوشت ودنبه که یه کوفته ی کاملا سنتی وقُوتی😁 ۴:اینکه وقتی کوفته هارامیخوای بریزی توی قابلمه آبش حتمادرحال جوش باشه یعنی زیرش زیادوتاده دقیقه اول وبعدمتوسط تاخوب جابیوفته امیدوارم به کارتون بیاد😘 @T_ASPAZE