سلام من مرضیه خانومم که داستان کنسرویجاتمو براتون میگم😊 پارسال شربت آلبالو که خواستم درست کنم چون ما کلا مربا خور نیستیم اومدم البالو ها رو بعد گرفتن شربت بصورت الوچه خشک دراوردم که برای چای آلبالو استفاده کنم خیلی خوبه خشک شده س مدت طولانی هم میشه نگه داشت به این صورت اماده کردم که اول آلبالو ها رو تو قابلمه ریختم من معمولا ۱۰ کیلو آلبالو میگیرم چون خیلی مصرف شربتمون بالاست روی گاز که گذاشتم تا روی آلبالو ها آب میریزم و اجازه میدم جوش بیاد جوش که اومد زیرشو کم کردم سر نره بعد قشنگ که جوشید رنگشو خوب پس داد آلبالو ها رنگشو پس داد توی آبکش میریزم و آب رنگی رو مجدد روی گاز گذاشتم و شکر لازمه رو ریختم برای تهیه شربت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ک جوشید خاموش میکنم چون شربت با شکر زیاد بجوشه رنگ خوشرنگ صورتیشو از دست میده تیره میشه البالو ها رو هم اجازه ندادم آبش خیلی تو ابکش کشیده بشه بخاطر رنگش بعد ریختم تو سینی و جلو افتاب گذاشتم خشک که شد تو بطری ریختم و تو کابینت گذاشتم هر وقت میخوام کمی تو قوری میریزم و دم میکنم خیلی خوشرنگ میشه مثه آلبالو تازه😍 تا میتونید خانوما مثل قدیمی ها برید به سمت نگهداری سالم مواد خشک کردن مواد غذایی از قدیم الایام بوده و راه خوبیه برای نگهداری مواد بدون اینکه خیلی ارزش غذاییشو از دست بده حالا دوباره میام میگم امسال البالو شربتمو چکار کردم امسال چون هنوز از پارسال البالو خشک داشتم یه مدل دیگه ترتیب البالو ها رو دادم😁 ادامه دارد.....🙈😂 ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE