ایده و ترفند آشپزی
سلام من مرضیه خانوم هستم داشتم کنسرو کردن رو براتون توضیح میدادم من کلا از سبزیجات و غذاهای فریزری
سلام من مرضیه خانومم امروز میگم که امسال با البالوهام چکار کردم پارسال البالو ها رو خشک کردم برای چایی استفاده کنم امسال کمپوتش کردم😋😋😋 اول رنگ و ترشی البالو ها رو گرفتم برای شربت بعد صاف کردم ابشو جدا کردم روی البالو ها دوباره آب ریختم روی گاز گذاشتم قشنگ دوباره رنگ گرفت😁 بعد ک یه کم دیگه پختم نرم تر بشه بعد شکر اضافه کردم و کنسروی کردم و گذاشتم کنار برای زمستون خیلی حال میده وسط زمستون کمپوت البالو دستپخت خودتو بیاری نوش جان کنی😁 شما هم دوست دارید میتونید کمپوت درست کنید برای زمستون ادامه دارد..... ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE