سلام بخواهیم مرحله صافی رو از لواشک درست کردن حذف کنیم باید گوشت الو رو با چاقو بگیریم بریزیم تو مخلوط کن خوب له بشه کمی بجوشونیم بعد بریزیم خشک بشه بدون صاف کردن در این روش پوست الو هم استفاده میشه هم برای معده خوبه هم لواشکو ترش تر میکنه بعد هسته ها اگه خیلی گوشت بهش باشه باید بجوشونیم و صاف کنیم چون ابش رقیق هست سریع از صافی رد میشه کاری نداره بعد اون ابو به بقییه مواد اضافه میکنیم اسراف نشه چاقی ناشی از رطوبت است و ربطی به کالری ندارد. اگر کسی روزی یک کیلو خرما یا عسل بخورد چاق نمیشود اما اگر روزی یک کلیو ماست و خیار بخورد قطعا چاق میشود چکن رطوبت باعث چاق شدن میشود. کانال نقد سلبریتی با رویکرد روشنگری👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340