سلام عزیزم
ما چند روز پیش گرفتیم گوشت بوقلمون
گوشت سینه، کیلویی شصت
من چرخ میکنم واسه خورشت و شامی
یه بار کوبیده بوقلمون درس کردیم، مثل مرغ نرم نبود یکم سفت بود
ولی من امتحان کردم، وقتی تخم مرغ بزنی به گوشت چرخ کردش و ورز بدی خیلی نرم و خوشمزه میشه
به جای گوشت قرمز سینه و کتف بوقلمون رو میریزم البته کمی گوشت به استخوان میذارم برای حلیم ها هم خوشمزه میشه
حلیم بادمجون درست کردم
۱ تیکه دنبه هم تو آبگوشت میریزم
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE