سلام عزیزم ما چند روز پیش گرفتیم گوشت بوقلمون گوشت سینه، کیلویی شصت من چرخ میکنم واسه خورشت و شامی یه بار کوبیده بوقلمون درس کردیم، مثل مرغ نرم نبود یکم سفت بود ولی من امتحان کردم، وقتی تخم مرغ بزنی به گوشت چرخ کردش و ورز بدی خیلی نرم و خوشمزه میشه به جای گوشت قرمز سینه و کتف بوقلمون رو میریزم البته کمی گوشت به استخوان میذارم برای حلیم ها هم خوشمزه میشه حلیم بادمجون درست کردم ۱ تیکه دنبه هم تو آبگوشت میریزم ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE