هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام خسته نباشید خواستم درمورد این که خودمون خوراکی سالم وطبیعی درست کنیم توضیح بدم اگه بخواد حساب کنیم کلا اگه بخواد هزینش برامون زیاد نشه باید بنونیم اول تولید کننده باشیم مثل ترشی که سرکه طبیعی که همون محلی هستش رو بلد باشیم درست کنیم که من خودم ده ساله شیره میپزم وسرکه درست میکنم سرکه سیب هم درست میکنم که فوقلاده خواص زیاد داره خودم قبلا ترشی با سرکه صنعتی درست میکردم که معدم کلا بهم میریخت عاشق ترشی هستم😊 یکی دوسال سرکه محلی از آشناها خریدم دیدم فوقولادس چون یک سوم آب جوشیده بهش اضافه میکنی ودیگه خوردن اندازش هیچ مشکلی پیش نمیاره به فکر درست کردن سرکه افتادم و خودم دستورش گرفتم درست کردم واقعا لذتی داره وقتی بتونی چیزی درست کنی 😄 هم شیره انگور هم سرکه انگور هم سرکه سیب درست میکنم و برای بچهام باشیره انگور شیرینی محلی بدون قندوشکر یا روغن درست میکنم😊 این رو هم گفته باشم باید ظرف واسباب درست کردن داشته باشی جاشم مهمه چون داخل آپارتمان نمیشه برای کسی که طبیعی بخواد این چیزا مصرف کنه هزینش واقعا سنگین میوفته @T_ASHPAZE