سلام خوبی ممنون ازکانالتون! خانمی که میگفت دوس داره کره دوغی رونگهداره! کره دوغی رو باید گلوله گلوله کنه گلوله هااندازه ی یه تخم مرغ باشه بعدبریزه تویه مشمع بعدمشمع رو تا نیمه دوغ غلیظ بریزه گلوله هارو داخل مشمع بافاصله بذاره هوای مشمع رودربیاره هروقت دوست داره یدونشو بشکنه بذاره توکاسه دوقش ذوب شه بیاره سرسفره! بعداون خانمی که میگفت عسل یامرباش شکرک میبنده! عسل اصل شکرک نمیبنده توش شکرریختن که شکرک میبنده اما اگه احیانا همچین عسلی گیرمون افتاد نمیتونیم بندازیم بره، عسلو رو کتری درحال جوش بذارید ذوب که شد یه قاشق آبلیموی طبیعی توش بریزید هم بزنید بعد دوقاشق مرباخوری آبجوش هم بریزید هم بزنید درشو ببندید بیرون یخچال نگهداری کنید! عسل طبیعی اگه درون یخچال باشه اشکالی نداره فوقش کمی سفت میشه اما عسل شکر دار رو اگه درون یخچال نگهداری کنید شکرک میبنده!مربا هم همینطور میخایید شکرک نبنده وقتی درست میکنید قبل از اضافه کردن گلاب یه قاشق آبلیمو یا کمی جوهر لیمو اضافه کنید هم بزنید بجوشه وقتی قوام پیدا کرد گلابشو اضافه کنید هم بزنید سریع خاموش کنید عطر گلاب حفظ بشه! ببیخشید اگه طولانی شد😘❤️
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE