سلام عزیزم همه رب ها شبیه رب گوجه فرنگی هست اول باید اب میوه رو گرفت الو رو باید اول همینطور درسته تو اب ریخت گذاشت رو گاز بجوشه تا گوشتش براحتی از هسته جدا بشه خوب که له شد روی ابکش میریزی ابش کشیده بشه تفاله هاشو هم حسابی میچلونیم تا حیف و هدر نره بعد اب که کامل گرفتید روی گاز میذارید تا بجوشه و اب اضافیش تبخیر بشه به اخر که نزدیک میشه سفت میشه مرتب هم میزنیم تا ته نگیره به اخرش که تزدیک میشه چون سفت میشه مثل رب گوجه فرنگی میپره من در قابلمه رو نیمه بسته میذارم که اطراف نپره به اندازه ای که خواستیم سفت شد رب ما اماده هست نوش جون ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE