سلام من همون مرضیه خانم هستم که روش کنسرو کردن رو بهتون گفتم واسه لواشک درست کردن من امسال برداشتم گوشت الوها رو با چاقو جدا کردم مثل وقتی که سیب پوست میگیریم هسته شو کنار گذاشتم بعد اینها که کامل شد تو مخلوط کن ریختم یعنی قشنگ گوشت و پوست الو پوره شد خود پوست الو هم چون ترشه لواشک رو خوشمزه تر میکنه و برای معده هم خوبه و با این روش دور نمیریزم بعد مواد رو روی گاز گذاشتم چتد قل که زد گذاشتم سرد شد بعد روی سفره پهن کردم توی حیاط جلو افتاب خشک شد خوبی این روش اینه که پوست الو دور ریخته نمیشه و لازم نیست تو ابکش پنجه بزنی ابو از تفاله الو جدا کنی کار تمیز تر هست حتما امتحان کنید دوستان براحتی تو اپارتمان هم هر لواشکی میتونید درست کنید ╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━ @menoslami آشپزی و نکات اسلامی @T_ASHPAZE