🔺
اهمیت حکمرانی هوش مصنوعی
🔹آمریکا از سالها قبل محدودیتهایی را با هدف جلوگیری از دسترسی کشورهای دیگر به فناوریهای پیشرفته هوش مصنوعی اعمال کرده است و تقریباً به طور مستمر آنها را بهروز میکند.
🔹دولت جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا بهتازگی محدودیتهای جدیدی برای صادرات تراشههای پیشرفته هوش مصنوعی به چین اعمال کرد.
🔹این محدودیتها علاوه بر تحریمهای گذشتهای است که سبب میشد چین به تراشههای پیشرفته مورد نیاز برای توسعه برنامه هوش مصنوعی خود دست نیابد. به تازگی لایحهای در کنگره آمریکا بررسی میشود که به واشنگتن اجازه میدهد محدودیتهای صادرات مدلهای هوش مصنوعی را که تهدیدی برای امنیت ملی بهشمار میروند، به کشورهای مشخصی ازجمله چین، ایران، روسیه و کره شمالی شدیدتر کند.
🔹اگر در دستیابی به جنبههای مختلف و عرصههای مهم هوش مصنوعی تعلل کنیم، دیگرانی که در دستیابی به آن پیشگام و پیشرو بودند، وارد جزئیات عرصه حکمرانی میشوند و برای دیگر کشورهایی که به آن دست نیافته اند، حکمرانی می کنند.
🔹جلوگیری از ورود هوش مصنوعی به دیگر کشورها بهوسیله آمریکا با هدف حفظ برتری فناورانه خود و جلوگیری از توسعه فناوریهای حساس در کشورهای رقیب ازجمله مواردی است که سبب دغدغه این مهم شده است.
🔹کارشناسان می گویند، هوش مصنوعی در حال تبدیل شدن به فناوری اصلی نسل بعدی انقلاب صنعتی است که میزان قدرت و رقابتپذیری آینده کشورها را تعیین میکند و قدرتی حتی فراتر از قدرت هستهای به کشورها میبخشد.
#هوشمصنوعی
#حکمرانی
🇮🇷 پایگاه اندیشه حقوق عمومی و فضای مجازی
🆔
Eitaa.com/TABATABAEI_IR