🔴بخشی از مزایای اجرای طرح آزادسازی آرد و نان در سال ۱۴۰۱
1- حذف واردات ۶ میلیون تن گندم از خارج وجلوگیری از خروج دلار ومقابله با بحران کمبود گندم
2- حذف نان ارزان و ارزشمند شدن نان
3- درست پختن نان و کاهش ضایعات ۳۰ تا ۵۰ درصد آن
4- حذف سیستم عریض و طویل بازرسی
5- حذف شکاف آرد دولتی و آزاد و رانت
6- حذف قاچاق آرد به خارج از کشور
7- آزادی نانوایان در بروز نبوغ و خلاقیت شغلی
8- خروج نانوایان از تک محصولی و پخت نان های متنوع( مثل شیرینی فروشها ) برای جبران هزینه ها وسوداور سازی شغل نانوایی
9- تعطیلی نانوایانی که نان خوب نمی پزند
10-تعطیلی آسیاب هایی که آرد خوب تولید نمی کنند
11- حذف حدود ۱۰ میلیون نفر از اتباع خارجی از سفره یارانه ملی
12- ایجاد فضای رقابت اقتصادی بین نانوایان برای کاهش قیمت نان
13- ایجاد رقابت بین نانوایان برای افزایش ارزش غذایی وخواص درمانی نان با مصرف آرد کامل و تولید نانهای سبوس دار وفراسودمند
14- رقابت بین آسیاب ها برای تولید آرد بهتر با قیمت کمتر
15-رواج خود کنترلی بین نانوایان و افزایش استانداردهای علمی و فنی حین پخت
۱۶- اصلاح الگوی پخت ومصرف نان که شعار سال ۱۳۷۸ مقام معظم رهبری بود
۱۷- خود کنترلی مردم وپرهیز از اصراف وتبذیر نان
۱۸- تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر حذف ضایعات ۳۰درصدی نان
۱۹-حذف نانوایی های بدون هویتی که فقط برای دریافت آرد تشکیل شده بودند
۲۰- حذف صادرات سراسر سود برای تولید کنندگان صنعتی که با قیمت ارز دولتی آرد دریافت میکردند و به قیمت ارز نیمایی صادر می کردند
📌تبیان گناباد
@Tebyangonabad