🔴بخشی از مزایای اجرای طرح آزادسازی آرد و نان در سال ۱۴۰۱ 1- حذف واردات ۶ میلیون تن گندم از خارج وجلوگیری از خروج دلار ومقابله با بحران کمبود گندم 2- حذف نان ارزان و ارزشمند شدن نان 3- درست پختن نان و کاهش ضایعات ۳۰ تا ۵۰ درصد آن 4- حذف سیستم عریض و طویل بازرسی 5- حذف شکاف آرد دولتی و آزاد و رانت 6- حذف قاچاق آرد به خارج از کشور 7- آزادی نانوایان در بروز نبوغ و خلاقیت شغلی 8- خروج نانوایان از تک محصولی و پخت نان های متنوع( مثل شیرینی فروشها ) برای جبران هزینه ها وسوداور سازی شغل نانوایی 9- تعطیلی نانوایانی که نان خوب نمی پزند 10-تعطیلی آسیاب هایی که آرد خوب تولید نمی کنند 11- حذف حدود ۱۰ میلیون نفر از اتباع خارجی از سفره یارانه ملی 12- ایجاد فضای رقابت اقتصادی بین نانوایان برای کاهش قیمت نان 13- ایجاد رقابت بین نانوایان برای افزایش ارزش غذایی وخواص درمانی نان با مصرف آرد کامل و تولید نانهای سبوس دار وفراسودمند 14- رقابت بین آسیاب ها برای تولید آرد بهتر با قیمت کمتر 15-رواج خود کنترلی بین نانوایان و افزایش استانداردهای علمی و فنی حین پخت ۱۶- اصلاح الگوی پخت ومصرف نان که شعار سال ۱۳۷۸ مقام معظم رهبری بود ۱۷- خود کنترلی مردم وپرهیز از اصراف وتبذیر نان ۱۸- تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر حذف ضایعات ۳۰درصدی نان ۱۹-حذف نانوایی های بدون هویتی که فقط برای دریافت آرد تشکیل شده بودند ۲۰- حذف صادرات سراسر سود برای تولید کنندگان صنعتی که با قیمت ارز دولتی آرد دریافت می‌کردند و به قیمت ارز نیمایی صادر می کردند 📌تبیان گناباد @Tebyangonabad