🍃🍂🍃🍂🌺🍂🍃🍂🍃 🍎 خود میوه یا آب میوه؟!! «آبگیری میوه‌ها و سبزیجات چیزی بیش‌تر از فیبر را از آن‌ها جدا می‌کند!» 💡 چند پرسش اساسی : چرا بر طبق پژوهش‌ها، خوردن میوه‌ی کامل ریسک دیابت نوع 2 را کاهش اما نوشیدن آبمیوه‌ی طبیعی این ریسک را افزایش می‌دهد؟! 🔸 چرا خوردن سیب کلسترول را کاهش اما نوشیدن آب سیب تصفیه‌شده آن را افزایش می‌دهد؟! 🔹 علاوه بر فیبر، چه ترکیبات مهم دیگری هنگام آبگیری میوه و سبزیجات از آن‌ها جدا می‌شود؟ 🔸 باکتری‌های روده چه مواد مفیدی را از فیبر میوه و سبزیجات می‌سازند؟ 🔹 «پلی‌فنُل‌ها» چیستند و چه فواید مهمی برای بدن دارند؟ 💥 دلیل این تفاوت شایان نه تنها فیبر بلکه مهم‌تر از آن ترکیبات پلی فنلی جدا نشدنی است که به فیبر چسبیده‌اند. باکتری‌های روده‌ای این محصولات را شکسته و از آن محصولاتی می‌سازند که تاثیرات شگرفی برای فرد دارد. 🖋 دکتر لیلی حمید نیا (متخصص طب سنتی) ♦️ لطفا انتشار بدهید👌 🍎 گروه تغذیه سالم شیراز 🍏 🔅 @TaghziyeSalem_sh 🍂 🍃 🍂 🍃 🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃