🍃🍂🍃🍂🌺🍂🍃🍂🍃
🍎
خود میوه یا آب میوه؟!!
«آبگیری میوهها و سبزیجات چیزی بیشتر از فیبر را از آنها جدا میکند!»
💡 چند پرسش اساسی : چرا بر طبق پژوهشها، خوردن میوهی کامل ریسک دیابت نوع 2 را کاهش اما نوشیدن آبمیوهی طبیعی این ریسک را افزایش میدهد؟!
🔸 چرا خوردن سیب کلسترول را کاهش اما نوشیدن آب سیب تصفیهشده آن را افزایش میدهد؟!
🔹 علاوه بر فیبر، چه ترکیبات مهم دیگری هنگام آبگیری میوه و سبزیجات از آنها جدا میشود؟
🔸 باکتریهای روده چه مواد مفیدی را از فیبر میوه و سبزیجات میسازند؟
🔹 «پلیفنُلها» چیستند و چه فواید مهمی برای بدن دارند؟
💥 دلیل این تفاوت شایان نه تنها فیبر بلکه مهمتر از آن ترکیبات پلی فنلی جدا نشدنی است که به فیبر چسبیدهاند. باکتریهای رودهای این محصولات را شکسته و از آن محصولاتی میسازند که تاثیرات شگرفی برای فرد دارد.
🖋 دکتر لیلی حمید نیا (متخصص طب سنتی)
♦️
لطفا انتشار بدهید👌
🍎 گروه تغذیه سالم شیراز 🍏
🔅
@TaghziyeSalem_sh
🍂
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃