🌍 سبوسگیری از آردها تا ۱۱ برابر استاندارد!
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت:
🔹دغدغه تولیدکنندگان درباره تولید آرد کامل این است که اگر فرآیند تولید آرد کامل طی و آرد سبوسگیری نشود، سودی که از فروش سبوس عاید تولیدکنندگان میشود کاهش یابد.
🔹در حال حاضر به جز کارخانه هایی که آرد کامل در آنها تولید میشود بقیه کارخانجات تولید آرد، بین ۱۸ تا ۲۲ درصد از آرد سبوسگیری میکنند.
🔹این در حالی است که بر اساس استاندارد نان کامل، میزان استاندارد سبوسگیری از آرد باید ۲ تا ۶ درصد باشد.
﹏﹏⃟🌻﹏﹏
📮 انتشار حداکثری با شما
♨️ اینجا همه چیز مهم است👇
🌐 کانال بین المللی طلایه داران بدون مرز
╭┅┈┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈╼┅╮
𑁍
@Talayedaran14 𑁍
╰┅╾┈┈┈ 𑁍◃┈┈┈┈┅╯