🔺مصرف سبزیجات در سحری 🥦 مصرف سبزیجات در بین غذا بخصوص کاهو، ریحان، نعناع و سبزی هایی که مرطوب هستند، گرم هستند، برای تمامی طبایع و بخصوص طبایع و مزاج های گرم بسیار مفید است. 🥗نـــکتـــه: اشخاصی که رطوبت زیادی دارند و معده آنها سردی دارد یا دچار فساد بلغم یا رطوبت شده است، در مصرف سبزیجات در بین غذا،باید بسیار احتیاط کنند. زیرا معده شان غذا را دیر هضم میکند . 🥙وقتی شخصی غذای سنگین می‌خورد و احساس سنگینی و سفت شدگی غذا در معده را دارد، نباید سبزی را بین غذا مصرف کنند. و اگر اصرار و تمایل به مصرف سبزیجات دارند میتوانند نعناع، مرزه، ترخون، را خیلی کم مصرف کنند. ⇦اما گزینه بهتر، این است که بعد از غذا یکی از دو مورد زیر را مصرف کنند: ❆-به اندازه یک نخود ،از ترکیب نمک دریا و پودرآویشن که به مقدار مساوی مخلوط کرده اند ❆- یک یا دوقاشق غذاخوری سرکه سیب استفاده کنند.(البته این کار خیلی بهتراست) ✦‎‌‌‌࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦ @Tanhamasir_Sb