🧊 چگونگی برطرفكردن كـمآبـی بدن در ماه مبارک رمضان
🫖بخشی از اين كمآبی با خوردن افطار (آب جـوش، سـوپ رقيق و ...) و بخشی از آن نيز با خوردن شام (نان، بـرنج و ...) برطرف میشود.
🥘نبايد در حين شام يا بلافاصله پس از آن از مايعـات خنـك استفاده كرد، زيرا هم غذای خوردهشـده و هـم معـده را سـرد میكند و مضر اسـت. از طرفـی، باعـث رقيـقشـدن شـيرهی گوارشی نيز میشود و لذا از دو جهت باعث اختلال در هضـم غذا میشود.
🥃در صورتيكه فرد نياز به نوشيدن داشته باشد بهترين زمـان
نوشيدن مايعات پس از گذشت 2-1 ساعت بعد از صرف شـام
است.
⏰ذكر محدوده زمانی (2-1 ساعت) به ايـن دليـل اسـت كـه برخی غذاها زودتر و برخی ديرتر هضـم مـیشـود.
در ضـمن مزاج معدهها متفاوت است. مزاج برخی معدههـا گـرم بـوده و غذا را بهخوبی (زودتر) هضم میكند، برخی معدهها سرد بـوده
و غذا را بهخوبی (زود) هضم نمیكند.
🔖در ضمن، اين زمـان در غيـر از ايـام مـاه مبـارك رمضـان، حداقل دو ساعت است. كاهش اين فاصله زمانی در ماه مبارك رمضــان، بــهدليــل كــم آبــی نســبی ناشــی از روزهداری و نيــز
محدودبودن زمان خوردن است.
🗂منبع: مجلّهی طب سنّتی اسلام و ايران، سال پنجم، شمارهی سوم، پاييز 1393
#اصول_تغذیه_ماه_رمضان
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
#تنهامسیر