😍😋 گیلاس هلو زردالو گوجه سبز شکر ❌نکته: ❌به دو روش می تونین وکیوم کنین من برای خروج هوا در شیشه ها رو باز کردم که اینکار باعث خوشرنگ تر و خوش بافت تر شدن میوه ها میشه و بعد گذاشتم که وکیوم بشه با این روش حدودا 6 ماه ماندگاری داره برای روش دوم می تونین در شیشه ها رو باز نکنین که در این حالت هم حدود یک سال ماندگاری داره.. هر روشی که راحت تر بودین و دوست داشتین می تونین انجام بدین(اگه میخواین ماندگاری بیشتری داشته باشه در شیشه ها رو باز نکنین) ❌نکته❌ اگر از درب شیشه ای حباب ریز خارج شد آنرا دم دست بگذارید و زودتر از باقی شیشه ها مصرف کنید ‎‏ 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e