آموزش
#بیسکوییت_لوتوس_خونگی 😋😍
از خوشمزه ترین بیسکوییت ها همین بیسکوییت لوتوس هستش 😋
مواد لازم 👇
شکر ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ
نمک ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
پودر جوز هندی ۱/۲ ق چ
پودر میخک ۱/۲ ق چ
جوش شیرین ۱/۲ ق چ
کره ۸۰ گرم
شکر قهوه ای ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
آرد ۲۸۰ گرم
طرز تهیه 👇
ابتدا شکر ،پودر میخک ، پودر هل ، پودر زنجبیل ، پودر دارچین ، نمک ، پودر جوز هندی و جوش شیرین را آسیاب میکنیم تا به صورت اردی در بیاد .
کره نرم و شکر قهوه ای را با دور تند میزنیم تا کرمی و روشن بشه ( دور گیری هم فراموش نکنین ) تخم مرغ و وانیل اضافه و مجدد با همزن میزنیم ( بین کار دور گیری شود که بعد پخت بوی تخم مرغ نگیره ) ادویه هایی که آسیاب کردیم اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم .
در انتها ارد را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم ( بیش از اندازه آرد نریزید که بیسکوییت سفت و خشک میشه به اندازه ای باشه که فقط خمیر جمع بشه و به دست تمیز نچسبه ) ( خمیر را با نوک انگشت ورز بدین چون دست مخصوصآ کف دست حرارت بیشتری داره و باعث میشه کره باز بشه و بیسکوییت شما رو سفت کنه )
خمیر را داخل پلاستیک گذاشته و یکی دو ساعتی داخل یخچال استراحت میدیم .
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e