بلانچ کردن قارچ بانوپز
قارچهارومیشوریم اسلایسی برش میدیم آب رومیزاریم تابه نقطه جوش برسه بهش یک قاشق چایخوری نمک ودوقاشق غذاخوری آبلیمورواضافه کرده قارچهارومیریزیم سه تاچهاردقیقه باآب بجوشه بعدآب کش کرده بلافاصله داخل آب ویخ میریزیم ودوباره آبکش کرده وداخل زیپ کیپ میریزیم وتوفریزرمیتونیم بمدت طولانی بدون سیاه شدن نگه داریم
<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------>
#ترفند #خانه #داری #آشپزی #کیک #پزی #خیاطی
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e