6.41M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بلانچ کردن‌ قارچ بانوپز قارچهارومیشوریم اسلایسی برش میدیم آب رومیزاریم تابه نقطه جوش برسه بهش یک قاشق چایخوری نمک ودوقاشق غذاخوری آبلیمورواضافه کرده قارچهارومیریزیم سه تاچهاردقیقه باآب بجوشه بعدآب کش کرده بلافاصله داخل آب ویخ میریزیم ودوباره آبکش کرده وداخل زیپ کیپ میریزیم وتوفریزرمیتونیم بمدت طولانی بدون سیاه شدن نگه داریم <--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------> 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌