🍛🍽🧂 چند نکته طلایی درباره پخت برنج 1⃣ برنج ته گرفته اگر برنج شما ته گرفت یا ته دیگش سوخت، برای اینکه کل برنج بوی سوختگی نگیرد، بلافاصله چند تکه نان روی برنج بگذارید و درب قابلمه را ببندید. 2⃣ برنج کم نمک اگر بعد از پخت و دم کشیدن برنج متوجه شدید که برنج کم نمک شده است، کمی نمک را داخل آب ولرم حل کنید و روی برنج بریزید. 3⃣ برنج سفید اگر دوست دارید که برنج شما بعد از پخت سفید شود، هنگام جوشیدن برنج با آب، یک قاشق آبلیمو یا آب نارنج به آن اضافه کنید. ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‎‌‌‌‌‌<--------✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿------> 📌 ترفندکده خوب🌸 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e