#کیک_نسکافه_گردویی
شیر یک لیوان🥛
گردو خرد شده نصف لیوان
نسکافه دو قاشق غذاخوری
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ سه عدد🥚🥚
آرد سفید قنادی دو لیوان
روغن مایع یک سوم لیوان
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سر صاف
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
اول از همه مواد رو به دمای محیط برسونید.
بعد فر رو گرم کنید. تخم مرغ ها🥚 رو با شکر و وانیل با همزن برقی میزنیم تا پوک و حجیم و کرمی بشه. روغن مایع رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر🥛 رو با نسکافه مخلوط میکنیم و نیمی از آن رو میریزیم داخل مواد و هم میزنیم. حالا نیمی از آرد و بکینگ پودر رو که قبلاً سه بار الک کرده بودیم رو کم کم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم. مابقی شیر 🥛و نسکافه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. مابقی آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم.
قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم و مواد کیک رو میریزیم داخلش. گردو های خرد شده رو هم میریزیم روش. میره داخل فر 170درجه به مدت سی و پنج الی چهل دقیقه. اگر از فر برقی استفاده میکنید دما رو 160 بذارید.
این کیک برای اونایی که عاشق عطر و طعم نسکافه هستند عاااالیه 👌👌☕
📌 ترفندکده خوب🌸
https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e