داخل یه قابلمه یه تکه حوله یا پارچه ضخیم بزارید و بعد بطری های شیشه ای رو داخل قابلمه بچینید
داخل قابلمه آب سرد بریزید به طوری که بطری ها کاملا از آب پوشونده شده باشن
قابلمه رو بزارید رو اجاق تا با حرارت متوسط بجوشه
وقتی آب جوشید شعله اجاق رو روی حالت ملایم بزارید و اجازه بدین پنج تا شش ساعت روی اجاق بمونه
خب حالا بزاریدش تا سرد بشه
این روش یکی از بهترین روش های نگهداری گوشته که نه له یخچال و نه به مواد شیمیایی و نگهدارنده نیاز داره
به کمک این روش شما میتونید گوشت رو به مدت یک سال حتی در دما های بالا تر از ۱۰ درجه سانتی گراد هم نگهداری کنید
┏━ 🇯🇴🇮🇳↯ ━┓
@Tarfand_Eta
┗━🍃🌸🍃🌸🍃━┛
༻༻ 🦋 ༺༺