🔴 از خواص کدو غافل نشوید. 🔸کدو مزاجی سرد و تر دارد بنابراین برای کسانی که مزاج گرم دارند بخصوص افراد با مزاج گرم و خشک غذای مناسبی است. 🔸در کسانی که از یبوست رنج می برند و همچنین برای افراد تب‌دار، می تواند مفید باشد. 🔸از خوردن کدو در بدن، کالری کمی ایجاد می شود. 🔸بهتر است هنگام پخت کدو، مقداری به آن آبغوره یا آب انار یا سرکه اضافه کرد. همچنین بهتر است کمی روغن بادام شیرین یا روغن زیتون به آن اضافه کرد. 🖋 دکتر مرضیه اعلی زاده (متخصص طب سنتی ایرانی) ☜【طب شیعه】 🌼🍒فروشگاه اسرارالشفاء @Teb340 @teb340_ir