🔴 از خواص کدو غافل نشوید.
🔸کدو مزاجی سرد و تر دارد بنابراین برای کسانی که مزاج گرم دارند بخصوص افراد با مزاج گرم و خشک غذای مناسبی است.
🔸در کسانی که از یبوست رنج می برند و همچنین برای افراد تبدار، می تواند مفید باشد.
🔸از خوردن کدو در بدن، کالری کمی ایجاد می شود.
🔸بهتر است هنگام پخت کدو، مقداری به آن آبغوره یا آب انار یا سرکه اضافه کرد. همچنین بهتر است کمی روغن بادام شیرین یا روغن زیتون به آن اضافه کرد.
🖋 دکتر مرضیه اعلی زاده (متخصص طب سنتی ایرانی)
☜【طب شیعه】
🌼🍒فروشگاه اسرارالشفاء
@Teb340
@teb340_ir