🔹جای درست هر ماده غذایی کجاست؟ اعتراف میکنم گوجه و زرشک رو بلد نبودم 😉 ⬅️ کشمش ✔️بهترین مکان : یخچال ➕ کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید. ⬅️ آرد ✔️بهترین مکان : یخچال ➕گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد . ⬅️برنج ✔️بهترین مکان : هوای اتاق ➕ مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید . ⬅️سیب ✔️بهترین مکان: خارج یخچال ➕سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد. ⬅️عسل ✔️بهترین مکان : کابینت ➕عسل در کابینت سالم می ماند و در صورت نگهداری در یخچال سفت شده مصرف آن دشوار می شود . ⬅️گوجه فرنگی ✔️بهترین مکان خارج یخچال ➕‌گوجه فرنگی را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا طعمش را دست می دهند ، بنابر این گوجه را بیرون از یخچال در ظرفی کنار پنجره قرار دهید . ⬅️نـان ✔️بهترین مکان : فریزر ➕ جریان هوای مرطوب بنجال باعث بیات شدن سریع نان می شود ، توصیه می شود مقدار مصرفتان را جدا کرده و باقی تان ها را در فریزر قرار دهید ⬅️ روغن زیتون ✔️بهترین مکان : کابینت ➕روغن زیتون را در محیط تاریک و بدون نور مانند داخل کابینت نگهداری کنید . محیط یخچال باعث سفت شدن روغن و از بین رفتن طعم و مزه ی آن می شود . ⬅️زرشک ✔️بهترین مکان : فریزر ➕زرشک را داخل فریزر نگهـــــــــداری کنید ، هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد همچنین زرشک در یخچال هم قابل نگهداری می باشد ⬅️ انواع ادویه ✔️بهترین مکان : دمای اتاق ➕ رطوبت و سرما ، طعم و بوی ادویه ها و طعم دهنده ها را کمتر کرده و از بین می برد ، توصیه می شود ادویه ها را در دمای اتاق نگهداری کنید . حتماً حتماً سیوش کن که به کارت میان❤️ یادت نره برای دوستات بفرستی❤️ https://eitaa.com/TebBoali1403