🔹جای درست هر ماده غذایی کجاست؟
اعتراف میکنم گوجه و زرشک رو بلد نبودم 😉
⬅️ کشمش
✔️بهترین مکان : یخچال
➕ کشمش بایستی در مکان سرد ، خشک و تاریک نگهداری شود زیرا امکان رشد کپک ها وجود دارد. کشمش را در یخچال و بعد در کابینت تاریک نگهداری کنید.
⬅️ آرد
✔️بهترین مکان : یخچال
➕گرما باعث تغییر در لیپید ها ، گلوتن و آنزیم های موجود در آرد می شود به شرط کنترل رطوبت پخچال محیط مناسبی برای نگهداری آرد می باشد .
⬅️برنج
✔️بهترین مکان : هوای اتاق
➕ مکان نگهداری برنج باید خشک و خنک باشد،رطوبت و گرما باعث خرابی برنج میشود، بین کیسه های برنج با زمین و دیوار فاصله ایجاد کنید .
⬅️سیب
✔️بهترین مکان: خارج یخچال
➕سیب اگر خارج از یخچال نگهداری شود به مدت چند هفته ماندگار خواهد بود رطوبت و سرما باعث می شود سیب سریعتر برسد.
⬅️عسل
✔️بهترین مکان : کابینت
➕عسل در کابینت سالم می ماند و در صورت نگهداری در یخچال سفت شده مصرف آن دشوار می شود .
⬅️گوجه فرنگی
✔️بهترین مکان خارج یخچال
➕گوجه فرنگی را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا طعمش را دست می دهند ، بنابر این گوجه را بیرون از یخچال در ظرفی کنار پنجره قرار دهید .
⬅️نـان
✔️بهترین مکان : فریزر
➕ جریان هوای مرطوب بنجال باعث بیات شدن سریع نان می شود ، توصیه می شود مقدار مصرفتان را جدا کرده و باقی تان ها را در فریزر قرار دهید
⬅️ روغن زیتون
✔️بهترین مکان : کابینت
➕روغن زیتون را در محیط تاریک و بدون نور مانند داخل کابینت نگهداری کنید . محیط یخچال باعث سفت شدن روغن و از بین رفتن طعم و مزه ی آن می شود .
⬅️زرشک
✔️بهترین مکان : فریزر
➕زرشک را داخل فریزر نگهـــــــــداری کنید ، هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد همچنین زرشک در یخچال هم قابل نگهداری می باشد
⬅️ انواع ادویه
✔️بهترین مکان : دمای اتاق
➕ رطوبت و سرما ، طعم و بوی ادویه ها و طعم دهنده ها را کمتر کرده و از بین می برد ، توصیه می شود ادویه ها را در دمای اتاق نگهداری کنید .
حتماً حتماً سیوش کن که به کارت میان❤️
یادت نره برای دوستات بفرستی❤️
https://eitaa.com/TebBoali1403