طرز تهیه ی شربت امام رضا(ع) ۱۰ رطل مویز(کشمش سیاه) که دم و هسته اش گرفته شده باشد ، شسته شود و در آب صاف (آب باران/آب چشمه ای از مشرق)به طوری که آب ۴ انگشت روی آنرا گرفته باشد، (در زمستان : سه شبانه روز/در تابستان : یک شبانه روز خیسانده شود) سپس در دیگ تمیزی قرار داده شود ، بعد آنرا حرارت داده تا کشمش ها باد کرده و پخته شوند، سپس تا کشمش ها گرم است آنها را فشار داده تا آبش جدا شود، سپس آبش را جدا کرده و بگذارید تا سرد شود، بعد آب صاف شده را در دیگ دیگر قرار دهید و آنرا اندازه گیری کنید و سپس آنقدر حرارت ملایم دهید تا دو سوم بخار شود و یک سوم باقی بماند بعد از آن که آب کشمش به یک سوم رسید ، یک رطل عسل به آن اضافه کنید و دوباره آنقدر حرارت دهید (در حین حرارت دادن باید پارچه ای که در آن : زنجبیل و زعفران از هر کدام یک درهم ، میخک(قرنفل) و دارچین و سنبل الطیب و مصطکی از هر کدام نیم درهم باشد که هر کدام باید پودر شده باشد و داخل دیگ قرار دهید و هر چند دقیقه یکبار فشار دهید تا قوتش خارج شود و در حرارت ملایم بپذد تا به اندازه عسل اضافه شده حجم شربت کم شود سپس حرارت را قطع کرده تا سرد شود سه ماه آنرا کنار گذاشته تا مزاج ادویه در هم تاثیر کند جهت نوشیدن یک اوقیه از شربت و دو اوقیه آب مخلوط شود و بعد از غذا بنوشید برای در امان ماندن از بیماری هایی چون👇👇 نقرس ، درد اعصاب ، مغز ، معده ، طحال ، کبد ، روده ها ، اعضای درونی و ... بسیار مفید و تاثیر گذار است (رطل : برابر با ۵۳۴ گرم است) (درهم : برابر با ۳/۲ گرم است) (اوقیه : برابر با ۳۰ گرم است) سند : رساله الذهبیه امام رضا(ع) https://eitaa.com/tebeslami1396☜