✅ طرز تهیه بهترین نوشابه ایرانی 🍹🥃 🍯🐝🌱شربت سکنجبین یا سرکه انگبین مواد لازم: عسل: دو استکان سرکه طبیعی سیب یا انگور: یک استکان عرق نعنا: یک استکان ابتدا سرکه و عرق نعناع رو در یک ظرف ریخته و روی شعله آتش می‌گذاریم تا به مرحله جوش برسد. ظرف را از روی شعله برداشته تا کمی دمای آن کاهش یابد و به دمای زیر ۶۰ درجه و ترجیحا دمای ۴۰ درجه برسد. در این مرحله عسل طبیعی را به این محلول اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم و در یک ظرف ترجیحا شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری می‌کنیم. ✅ خواص درمانی کاهش چربی خون بازکننده عروق و ضد انسداد مفید برای کبد و گوارش درمان نفخ معده مفید در درمان مشکلات گوارشی مفید برای افراد دارای کبد چرب مفید برای رفع عطش در فصل گرم مفید برای افراد صفراوی مزاج ✅ توضیحات: بهترین زمان مصرف بعد از وعده‌های غذایی است. سنکنجبین‌هایی که با شکر تولید می‌شوند ارزش غذایی زیادی ندارند و توصیه ما تهیه این شربت با عسل طبیعی است. در مصرف سرکه انگبین زیاده روی نکنید. ترجیحا از سرکه و عرق خانگی و عسل طبیعی استفاده نمایید. پس از هر سه هفته استفاده از این ماده به مدت یک هفته مصرف را قطع و در صورت تمایل مجدد شروع به مصرف کنید. ✅ بیمارانی که دارای مشکلات کبدی همچون کبد چرب هستند می‌توانند از این شربت استفاده نمایند. برای افزایش اثرات دارویی این شربت جهت درمان کبد چرب توصیه می‌شود به جای عرق نعنا از عرق کاسنی یا عرق شاتره استفاده نمایید. جهت درمان کامل می‌بایست چهل روز از این شربت در سه وعده غذایی و هر وعده یک استکان مصرف نمایید. دوستان می‌توانند طیف وسیعی از عسل‌های طبیعی رو بسته به مزاج شون انتخاب نمایند. ✅ جهت درمان می‌بایست حتما از یک طبیب سنتی مشورت بگیرید. این دستور عمومی تهیه سکنجبین است و مصرف روزانه آن در حد متعادل مشکلی ندارد. https://eitaa.com/tebEslami1396