💠طرز تهیه تلبینه: مواد لازم: ☀️شیر محلی: یک لیتر ☀️جو: 200 الی 250 گرم ☀️عسل و فلفل و نمک و دارچین و …. به مقدار دلخواه 🍎روش پخت🍎 ابتدا جو را مقداری آسیاب کرده چند ساعت قبل از پخت آن را بخیسانید سپس با آب در قابلمه ریخته و بپزید به مقداری که جو ها کاملا پخته و نرم شوند. در حین پخت درب قابلمه را نیز نیمه باز بگذارید تا جو لعاب بندازد بعد از گذشت 1.5 الی 2 ساعت که جو خوب پخته شد شیر گاو محلی را به آن اضافه و روی حرارت قرار داده تا سوپ جابیافتد 5 دقیقه قبل از مصرف به آن فلفل و ادویه و عسل به مقدار دلخواه اضافه کنید 🔸نکته: شیر گاو محلی را بعد ازخرید باید با یک فنجان آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید عسل را میتوانید هنگام پخت و یا هنگام میل کردن به آن اضافه کنید ❌از عسل کارخانه استفاده نکنید❌ سوپ را با سبزیجات معطر یا ادویه مناسب خوش طعم کنید https://eitaa.com/TebEslami1396