نمک 🔸جذام، بیماری سودا، جنون بیمای صفرا و برص بیماری بلغم است. نمک با خاصیت اسهالی این مواد را از بدن دفع می کند. 🔸 همچنین نمک مانع فساد غذا در معده است که عامل تقریبا همه بیماریهاست. 🔸شروع غذا با نمک باعث رفع مواد زائد و عفونت قبلی از دهان و معده و انتقال آن به غذا می شود. 🔸خاتمه غذا با نمک مانع عفونت در دهان و پوسیدگی آن و انتقال آن به غذای تناول شده می شود. 🔸میزان مصرف نمک در حد احساس شوری آن در دهان است و می توان آن را با لقمه اول و آخر خورد. 🔸بهترین نوع نمک نمک بلوری شفاف معدنی است که علامت خالصی آن است. 🔸شایان ذکر است میزان مناسب مصرف نمک در حد طعم خوشایند و طبیعی غذاست. 🔸ضمناً هنوز هیچ مطالعه ای که نشان دهد مصرف متعادل نمک باعث ایجاد بیماری فشار خون در افراد سالم می شود وجود ندارد. 🖊 https://eitaa.com/TebSoontai