نمک
🔸جذام، بیماری سودا، جنون بیمای صفرا و برص بیماری بلغم است. نمک با خاصیت اسهالی این مواد را از بدن دفع می کند.
🔸 همچنین نمک مانع فساد غذا در معده است که عامل تقریبا همه بیماریهاست.
🔸شروع غذا با نمک باعث رفع مواد زائد و عفونت قبلی از دهان و معده و انتقال آن به غذا می شود.
🔸خاتمه غذا با نمک مانع عفونت در دهان و پوسیدگی آن و انتقال آن به غذای تناول شده می شود.
🔸میزان مصرف نمک در حد احساس شوری آن در دهان است و می توان آن را با لقمه اول و آخر خورد.
🔸بهترین نوع نمک نمک بلوری شفاف معدنی است که علامت خالصی آن است.
🔸شایان ذکر است میزان مناسب مصرف نمک در حد طعم خوشایند و طبیعی غذاست.
🔸ضمناً هنوز هیچ مطالعه ای که نشان دهد مصرف متعادل نمک باعث ایجاد بیماری فشار خون در افراد سالم می شود وجود ندارد.
🖊
https://eitaa.com/TebSoontai