🍖طرز تهیه عصاره گوشت
1⃣یک تکه گوشت گوسفندی تازه را در یک شیشه در دار بریزید.
2⃣در صورت تمایل در کنار گوشت، یک حبه سیر ، پیاز ، هویج، جعفری ، کرفس ، بِه و سیب قرار دهید تا عصاره گوشت خوشمزهتری داشته باشید
3⃣درب شیشه را محکم ببندید و در یک قابلمه آب قرار دهید.
4⃣قابلمه را روی حرارت قرار داده تا آب به جوش آید و سپس حرارت را تا حدی کم کنید که آب داخل قابلمه، خیلی ملایم بجوشد.
5⃣ حدود ۶_۷ ساعت اجازه دهید تا گوشت داخل شیشه و با حرارت غیرمستقیم بپزد و آب گوشت و سبزیجات خارج شود👌
✌️نکته :
👈 به شیشه آب اضافه نکنید ؛ گوشت به مرور میپزه و آب میندازه
👈 حتما از گوشت تازه استفاده کنید؛ گوشت فریز شده سودازاست و خاصیت نداره