@Teb_Sayed_ya_seen
#طرز_تهیه #شیر_بادام
✍ ۱۴عدد مغز بادام خام شیرین درختی را با یک لیوان آب مخلوط نموده و روی اجاق قرار دهید. به محض جوش آمدن اجاق را خاموش و صبر کنید کاملا خنک شود.
✍ پس از آن، پوست بادام را جدا کنید و با آب خنک بشویید.مغزهای آماده شده با یک قاشق عذا خوری عسل +یک لیوان آب سرد(جوشانده باشدبهتراست) به مدت سه دقیقه در مخلوط کن مخلوط کنید.
✍ شیر به دست آمده فوق العاده سفید، چرب، شیرین و بسیار خوش مزه است.
✍ این نوشابه برای رفع سرفه وخشونت سینه، حلق،حنجره وتنگی نفس وتسهیل خروج اخلاط سینه و بهبودبیماران عصبی، افسرده و نگران بسیار موثر است و ناراحتی های پوستی و کبدی را نیز بر طرف می کند.و کسالت و نگرانی را نیز به سرعت از بین می برد و برای افرادی به راحتی نمیتوانند تمرکز پیدا کنند می تواند مفید باشد.
✍ مصرف این نوشابه اشتها و گرسنگی زیادی در بعضی افراد ایجاد می کند! از این رو، کسانی که از ین نوشابه استفاده می کنند بهتر است که همیشه همراه خود مقداری خوراکی داشته باشند.
#طرز_تهیه #حریره_بادام
✍ چند قاشق آرد برنج را در شیره بادام حل می کنیم و روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً به هم می زنیم تا کمی غلیظ و آماده میل شود.
✍ این غذا با طبیعت گرم و تر، بسیار زود هضم است و برای کودکان شیرخوار و افراد مسن مناسب است.
✍ جهت پوکی استخوان، نرمی استخوان و رشد استخوان نیز مفید است. چاق کننده است و نیروی درونی بدن را افزایش می دهد.