💠خرفه ( بقلة الفاطمة، فرفخ (عربی)، تورک . پرپهن(فارسی)) @teb_sayed_ya_seen ✅سبزی مورد علاقه ی حضرت فاطمه سلام الله بوده ست بخاطر همین به نام حضرت نام گذاری شده است. ✅ نامگذاری به بقله الحمقا ؛ قبل از اسلام بوده و علت نامگذاری به این اسم بدلیل این بوده که این سبزی در مسیر سیلاب رشد می‌کرده و بعضاً سیلاب این سبزی رو با خود می‌برد. 🔹مزاجش: سرد و تر است. @teb_sayed_ya_seen 🔹خرفه سریع التبخر نیست؛ زیرا مائیتش شدید الممازجه با ارضیتش دارد و دارای قبض است. به همین دلیل نه فساد ایجاد میکند نه بلید میکند. 🔹 برای سودایی ها و وسواس مفید است. 🔹خرفه بالعرض مفرح است. 🔹مسکن صفرا و حرارت و کبد گرم است . 🔹حابس خون حیض به قوت قبض. 🔹خوردن آن با سرکه جهت درد کلیه 🔹ترکیب برگ آن با روغن گل محمدی جهت سوختگی نافع 🔹بسیار مفید جهت جرب ( خارش های شدید پوستی) 🔹ضماد آن با حنا جهت داغی کف دست و پا 🔹ضماد ریشه آن جهت جهت زگیل مفید ست. 🔹برگ و ساق آن جهت تقویت نیروی جنسی گرم مزاجان. 🔹 تخم خرفه؛ تقویت روح حیوانی بدلیل قبض و برودت