🔰تدابیر فصل پاییز 🍂 با فرارسیدن فصل پائیز غم و غصه هایتان را به برگ های پائیزی بسپارید تا با برگ ریزان بریزد. https://t.me/teb_sayed_ya_seen ☺️ پائیز فصلی است که از دیدگاه طب سنتی طبیعتی سرد و خشک دارد و افرادی که مزاج سرد و خشک (سودا) دارند در این فصل بیشتر اذیت می شوند در این فصل میوه ها و غذاهایی با طبع گرم توصیه می شود افراد با مزاج سرد و خشک بهتر است در فصل پائیز با آب ولرم حمام کنند و از مصرف غذاهای کنسروی و منجمد و مانده و غذاهایی با طبع بسیار گرم و ادویه جات با گرمی زیاد پرهیز کنند. 🔍 برای جلوگیری از خشکی پوست از روغن بادام شیرین، زیتون و بنفشه جهت چرب کردن پوست استفاده شود در این فصل ورزش کردن به دلیل برقراری تعادل در بدن مناسب است و سردی مزاج را کاهش می دهد. در پاییز از اقداماتی نظیر: 👈 فصد، حجامت بی دلیل، خوابیدن با شکم پر، خوابیدن در مجاورت هوای سرد، نوشیدن آب سرد و حمام یا نشستن در آب سرد، خشم و اندوه و اضطراب (به دلیل افزایش سودا) پرهیز کنید. 👌 بدن را از سرمای بامدادی بادهای پاییزی حفظ کنید و از پرخوابی و پرنوشی و پرخوری و خواب روز تا حد امکان اجتناب کنید. استفاده از 👈 عطرهای خوشبو و گرم مانند گلاب و نرگس و یاس ومحمدی باعث حفظ سلامت روح و جسم می شود. مصرف گرده گل و عسل به دلیل طبع گرم و سرشار از مواد مغذی در فصل پائیز توصیه می گردد (مصرف شربت عسل بسیار مفید است) 🍵 چای های مناسب فصل پائیز: 🍁 چای به با چوب دارچین و عسل و چای سیب و عسل همراه یک قاشق غذاخوری عسل، چای بنفشه همراه یک قاشق غذاخوری عسل 🍂 ?🍂 😋 غذاهای گرم و تری که بهتر است در رژیم غذایی این فصل گنجانده شود: بادام _ نخود _ زردک _ شلغم _ لوبیا _ توت سفید _ انجیر _ خرما _ پسته _ زیتون _ مویز _ کشمش _ زرده تخم مرغ محلی نیم‌برشت _ شکر سرخ _ گندم _ کنجد _ روغن حیوانی _ گوشت گوسفند _ سمنو _ _ شیر تازه گوسفند + عسل _ سیب _ به _ انار شیرین _ ارده _ شیره انگور _ شیره خرما _ شیره توت ❌ مصرف این مواد را در پائیز به‌ حداقل برسانید، و برخی از این غذاها که مصرف آن‌ها هم مضر است برای همیشه ترک شود خواراکی هایی که باید ترک شود 👈 غذاهای آماده و حاضری _ غذاهای فریزری و مانده _ سرخ کردنی های مانده – قهوه های بازاری 📣 و مصرف این مواد را به حداقل برسانید 👈 ماهی _ آبلیمو و آبغوره _ پنیر شور _ ماست و دوغ و کشک _میوه های ترش _ ترشی جات