♦️موارد منع زالو درمانی♦️
کم خون ها بخوانند
دکتر مسیح صدیق رحیم آبادی سه شنبه به ایرنا گفت:همچنین کسانی که به مصرف همزمان داروهای ضد انعقادی مثل آسپرین، وارفارین مبادرت می کنند و افراد با وضعیت مزاجی بد و نامناسب (unstable) نباید به زالو درمانی روی آورند.
وی اضافه کرد: کم خونی شدید، حاملگی و شیردهی (در موارد ضروری می تواند با صلاح دید پزشک مصرف شود)، بیماری های مزمن و بدخیم با ریسک بالا ، نگرانی و ترس بسیار شدید هنگام برخورد با زالو، دوره پریود خانم ها، آلرژی شدید و کسانی که آلرژی قبلی به مواد فعال زالو داشته اند، از دیگر موارد منع مصرف زالو درمانی است.
متخصص طب ایرانی بیان کرد: اولین شواهد استفاده از زالو به حدود ۳۵۰۰ سال قبل برمیگردد و ابن سینا در کتاب قانونش به انواع زالو و زالوهای سمی اشاره کرده است.
صدیق رحیم آبادی با اشاره به اینکه زالو از لحاظ مزاجی، سرد و خشک است و بهترین افراد برای درمان با این روش افرادی هستند که مزاجشان گرم و تر و یا در اصطلاح دموی مزاجها هستند اضافه کرد:گاهی ممکن است پس از زالودرمانی عوارض بسیار محدودی در بیمار مشاهده شود که البته احتمال بروز آنها بسیار نادر است.
وی افزود:خونریزی زیاد از محل گزش به ویژه در شرایطی که تعداد زالوهای استفاده شده زیاد باشد از شایعترین این عوارض است و ایجاد عفونت و همچنین حساسیت به زالو از موارد بسیار نادر ولی محتمل است.