کانال طب اسلامی و سنتی سید یاسین
#مزاج
#سبزيجات
: ✍
#گل
كلم گرم وخشك ✍
#كلم
بروكلي گرم وخشك ✍
#كنگر
گرم وكمي خشك ✍
#ريواس
كمي گرم وخشك ✍
#تره
فرنگي گرم و خشك ✍
#مارچوبه
گرم و تر ✍
#بولاق
اوتي(علف چشمه) گرم وخشك ✍
#شنگ
سرد و خشك ✍
#ريش
بز سرد و خشك ✍
#غازياقي
سرد و خشك ✍
#ترشك
سرد و خشك ✍
#قارچ
سرد وتر ✍
#كنگرفرنگي
(آرتيشو) كمي گرم وخشك ✍
#لوبياسبز
سرد وتر ✍
#خرفه
خيلي سرد و تر ✍
#سلمك
سرد وتر ✍
#بلمك
سرد و تر ✍
#ريحان
كمي گرم وخشك ✍
#تره
خيلي گرم وكمي خشك ✍
#جعفري
خيلي گرم وخشك ✍
#شنبليله
گرم وخشك ✍
#گشنيز
سرد و خشك ✍
#تربچه
گرم وخشك ✍
#پيازچه
گرم وخشك ✍
#نعناع
نسبتا گرم وخشك ✍
#ترخون
خيلي گرم وخشك ✍
#مرزه
نسبتا گرم وخشك ✍
#سوسنبر
خيلي گرم وخشك ✍
#پونه
گرم وخشك ✍
#شاهي
گرم ونسبتا خشك ✍
#شويد
گرم وخشك ✍
#اسفناج
كمي سرد و تر ✍
#كرفس
گرم وخشك ✍
#باميه
سرد و تر ✍
#كاهو
سرد و تر ✍ سبزيجات از فيبر زيادي برخوردار بوده و سرشار از ويتامين ميباشد. ✍ در جيره غذايي روزانه حتما از سبزيجات استفاده شود. ✍ بهتر است سالاد را با جوانه ها و ليمو ترش تازه و روغن زيتون بکر استفاده شود.