💠 بهترین
#روغن_های_خوراکی به ترتیب و با توجه به روایات :
1⃣
#شحم_گاوی
قطعا از مضمون روایات این ثابت میشود روغن پی گاو (شحم گاو) بهترین روغن از لحاظ خواص میباشد که در روایات بسیار سفارش شده است و نه تنها موجب ایجاد امراض نمیشود بلکه در روایت دارد
#هرلقمه_ازآن_که_وارد_بدن_بشود_به_همان_اندازه_امراض_را_از_بدن_خارج_میکند.
2⃣ روغن
#زیتون
در مرحله بعد است بسیار بسیار سفارش شده است و مزایای زیادی برای آن ذکرشده است.
نکته در مورد روغن زیتون این است که اگر شحم گاوی برای
#پخت_و_پز و روغن زیتون برای
#سرخ_کردن استفاده شود بهتر است زیرا که در روایات برای سرخ کردن به روغن زیتون سفارش شده است.
3⃣ روغن
#زرد_گاوی
درروایت حضرت امیر علیه السلام روغن زرد هم روغن مفید اعلام شده است و مزایای زیادی دارا است.
⚠️ نکته قابل توجه در مورد روغن زرد که پزشکان سفارش میکنند در تابستان مصرف نشود چون باعث سرگیجه میشود اشتباه است بلکه بهتر است در زمستان کمتر مصرف شود؛ ضمنا روغن زرد هم بهتر است جایگزین شحم گاو نشود برای پخت و پز بلکه برای
#سرخ_کردن استفاده شود.
4⃣ روغن
#ارده_کنجد
در روایات سفارش نشده است لذا درمقام مرتبه و درجه استفاده کردن بعد از روغن های بالا میباشد.
🚫 دقت بفرمائید روغن
#کنجدی که در فروشگاه ها در حضور مشتری و با دستگاه های پرس سرد تهیه میشود مضر است و طبعی پاییزی دارد و توصیه نمیشود .
❌ باقی روغن ها
روغن هایی مثل روغن دنبه گوسفندی سفارش نمیشود زیرا در روایات روغن گاوی و بیشتر از قسمت بالا تنه حیوان سفارش میشود که روغن دنبه گوسفندی هم برای پایین تنه است و هم برای گوسفند است لذا بهتر است از روغن های ذکر شده در بالا استفاده شود.