سرکه انگور خانگی 1/2 واحد شیره انگور 5 واحد 1⃣ سرکه و شیره را با یکدیگر مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید 2⃣ وقتی این ترکیب سرد شد ، می توانید میزان دلخواهی از آن را با مقداری آب مخلوط کرده و میل کنید. 3⃣ میزان مصرف روزانه حداکثر این شرب سه لیوان است 4⃣ چنانچه صورتتان جوش زد داخل این شربت تا پنجاه درصد جوشانده تخم گشنیز میتوانید اضافه کنید 5⃣ چنانچه سرکه انگور مورد استفاده ترشی زیاد نداشته باشد بجای 1/2 واحد میتوانید 1 واحد استفاده نمایید 💥 استفاده این شربت در هنگام سرماخوردگی ممنوع است