🔴 طرز تهیه
#نخودآب
_ نخود ... ۴۰۰ گرم
_ پیاز متوسط ... ۳ عدد
_ روغن ... ۷۵ گرم
_ نمک و زردچوبه به مقدار کافی
♻ طرز تهیه:
🔸 نخودها را از شب قبل خیس می کنیم، پیازها را خرد می کنیم با روغن طبیعی و با حرارت ملایم کمی تفت می کنیم تا طلایی شود.
🔹 نخودها را به پیاز داغ اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. نمک و زردچوبه و 4 لیوان آب را اضافه می کنیم. شعله را کم کرده و با حرارت ملایم نخودها را می پزیم.
🔸 برای افزایش گرمی و رفع نفخ، می توان اندکی زیره سیاه و میخک در هنگام طبخ به آن اضافه کرد.
البته جویدن بیش از ۴۰ مرتبه کمک زیادی به سهولت هضم و افزایش جذب مواد موثر در این خوراکیِ پرخاصیت میگردد.
🔹 اگر این خوراک را لعابدار می پسندید می توانید هنگام پخت کمی بلغور گندم یا کمی برنج به آن اضافه کنید و بسته به مزاج فرد میتوان به مقدار کم پودر آویشن یا گلپر اضافه نمود.
🔸 نخوداب با روغن حیوانی از بهترین غذاها در درمان بیماریهای
#سوداوی است، تنها ادویه مجاز برای این دسته از بیماران کمی زردچوبه است که بهتر است حتما سایر توصیه ها را تحت نظر حکیم ماهر دریافت نمایند.
📡
@Teb_Sayed_ya_seen
#تکـــــــــــــــــاور_جنگ_نرم