♻️ خواص سیاهدانه 🔻 آیا درستکه سیاهدانه با کوبیده شدن یا آسیاب شدن سمی می‌شود؟! ✍ احتمالا خیلی شنیدین که گفته میشه سیاهدونه رو بعد از پودر شدن یا کوبیدن سریع با عسل مخلوط کنید چون سمّی میشه! و یا اینکه اصلا نکوبید چون سمّی میشه! ✅ باید گفت که با کوبیده شدن یا آسیاب شدن، سیاهدانه سمی نمیشه به طوری که خطر مسمومیت و مرگ به دنبال داشته باشد. 🖍 بلکه حتی بهتر هست که برای درمان و بهبود سیستم گوارش و پاکسازی، سیاه دانه کوبیده شود و باید به همین صورت مصرف شود 🖍 ولی بهتر است بلافاصله بعد از کوبیدن استفاده شود و زمان زیادی در حالت نرم شده و آرد شده قرار نگیرد ⬅️ چون اکسید می‌شود و به دلیل روغنی بودنش خاصیتش کم می‌شود. ❤️اگر هر روز کمی سیاهدانه بخوریم به نفع ماست. 🍃 🌺🍃 ➡️ @Tebbe_sonatii