♻️ خواص سیاهدانه
🔻 آیا درستکه سیاهدانه با کوبیده شدن یا آسیاب شدن سمی میشود؟!
✍ احتمالا خیلی شنیدین که گفته میشه سیاهدونه رو بعد از پودر شدن یا کوبیدن سریع با عسل مخلوط کنید چون سمّی میشه! و یا اینکه اصلا نکوبید چون سمّی میشه!
✅ باید گفت که با کوبیده شدن یا آسیاب شدن، سیاهدانه سمی نمیشه به طوری که خطر مسمومیت و مرگ به دنبال داشته باشد.
🖍 بلکه حتی بهتر هست که برای درمان و بهبود سیستم گوارش و پاکسازی، سیاه دانه کوبیده شود و باید به همین صورت مصرف شود
🖍 ولی بهتر است بلافاصله بعد از کوبیدن استفاده شود و زمان زیادی در حالت نرم شده و آرد شده قرار نگیرد
⬅️ چون اکسید میشود و به دلیل روغنی بودنش خاصیتش کم میشود.
❤️اگر هر روز کمی سیاهدانه بخوریم به نفع ماست.
#سیاهدانه
🍃
🌺🍃
➡️ @Tebbe_sonatii