چطوری شیر بادام درست کنیم؟
✍بادام را در آب جوش بیندازید تا پوست قهوهای آن جدا شود، این جوری هم هضم آن راحتر است و هم ظاهر شیر را حفظ میکند.
حالا بادامهای پوست کنده را همراه با آب، شکر و کمی گلاب (دلخواه) داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه بهم بزنید. بسته به غلظت و ذائقه، مقدار بادام و آب را مشخص کنید، یک بار درست کنید دستتون میاد ( مثلاً ۱۰ تا ۱۵ عدد بادام و یک لیوان آب برای یک فرد بزرگسال)
مدت زمان همزدن هم حتماً باید ۵ دقیقه باشد تا ترکیب یکدست شود و به صورت شن ته ظرف ته نشین نشود
سعی کن تازه درست کنید و میل کنید، در یخچال کمی تغییر رنگ و بو میدهد.
🌿🍵