چطوری شیر بادام درست کنیم؟ ✍بادام را در آب جوش بیندازید تا پوست قهوه‌ای آن جدا شود، این جوری هم هضم آن راحتر است و هم ظاهر شیر را حفظ می‌کند. حالا بادام‌های پوست کنده را همراه با آب، شکر و کمی گلاب (دلخواه) داخل مخلوط کن بریزید و ۵ دقیقه بهم بزنید. بسته به غلظت و ذائقه‌، مقدار بادام و آب را مشخص کنید، یک بار درست کنید دستتون میاد ( مثلاً ۱۰ تا ۱۵ عدد بادام و یک لیوان آب برای یک فرد بزرگسال) مدت زمان همزدن هم حتماً باید ۵ دقیقه باشد تا ترکیب یکدست شود و به صورت شن ته ظرف ته نشین نشود سعی کن تازه درست کنید و میل کنید، در یخچال کمی تغییر رنگ و بو می‌دهد. 🌿🍵