▫️موادی را به ماست باید اضافه کرد که از اسیدیته کنندگی ماست کم کند. ▪️توصیه می شود ماست را در وعده های جداگانه همراه با مصلحات آن مصرف کنید. نعناع، آویشن، پونه، ترخون و کاکوتی از مصلحات ماست و دوغ می باشند. میزان ترشی ماست به میزان اسیدلاکتیک آن بستگی دارد که ناشی از شکسته شدن لاکتوز یا قند موجود در شیر می باشد. ▫️ماست خوب باید کمی ترش باشد و ترشی ماست به معنی فساد آن نیست. مصرف ماست همراه با غذا در دراز مدت منجر به اختلال عملکرد معده و در نتیجه اختلال هضم می شود. ▪️طبع ماست سرد و تر است. ▫️موارد منع مصرف: ▪️افراد مبتلا به دیابت، ام اس، روماتیسم و سایر بیماری هایی که به دلیل سردی و تری ایجاد شده، بهتر است تا بهبودی کامل مصرف ماست را محدود و یا با مصلح فراوان استفاده کنند. 🌿