#سرکه_انگور
#سرکه امروزه به سان خورش شناخته نمیشود و تنها با غذا به سان اشتهاآور به کار میرود لیک تنها استفاده نمیشود بلکه چیزهای دیگری همچون سبزی و باقلا نیز به همراه آن میگذارند و از آن مادّۀ اشتهاآوری میسازند و به نام ترشی و امثال آن.
پیامبر و امامان
#سرکه را به تنهایی با نان میخوردند و چیز دیگری با آن همراه نمیکردند و بر این نوع از غذا به طور گستردهای تأکید کردند و به طور کلی، روایات در ستایش این نوع غذا و ستایش
#سرکه به طور متواتر رسیده است.
❓آیا میتوان مردم را امروز یا فردا به چنین غذای ساده و سودمند رجوع داد، با این که آنان به غذاهای رنگارنگ و لذیذ عادت کردهاند؟
کاری است بس دشوار و این در حالی است که آنان به زیان آنچه میخورند، پی بردهاند بویژه پس از گسترش یافتن بیماریها، افزایش پیدا کردن مرگ ناگهانی، سکتۀ قلبی و مغزی و انواع بیماریهای خون، قلب و امثال آن.
ما امیدواریم که در آینده و هنگامی که مردم آگاهتر شوند و از سودمندیهای این گونه از غذا و زیانهای آنچه عادت کردهاند، این کار انجام شود و دور به نظر نمیرسد.
در هر حال، پیامبر در تشویق بر این غذا فرمود: «
#سرکه خورش خوبی است و خانه ای ویران نشد که در آن
#سرکه باشد».
این سخن به آن معناست که انتخاب این نوع از غذا دو فایده دارد: یکی بهداشتی و دیگری اقتصادی و این تشویق، تشویق به تحمل فقر نیست.
در روایت از امام صادق آمده است: «محبوبترین خورش نزد رسول خدا
#سرکه بود».
⬅️در نتیجه سرکه در مرحلۀ نخست، چنانچه با نان تنها خورده شود، غذایی است سبک و سودمند و کافی
و در مرحلۀ دوم، سرکه به طور کلی در کنار هر خوراک و غذایی سودمند است و سودمندیهایش فراوان میباشد و حتی محض حضور آن بر سر سفره سودمند است.
❇️از رسول خدا روایت شده است: «خداوند و فرشتگانش بر سفرههایی درود میفرستند که در آن
#سرکه و
#نمک باشد».
___________________________
1⃣ کانال طب اسلامی استاد تبریزیان(احیاگر طب اسلامی) در
#تلگرام 👇
🆔
http://t.me/Tebe_Eslami_Tabrizian
2⃣ کانال طب اسلامی استاد تبریزیان(احیاگر طب اسلامی) در پیام رسان
#ایتا 👇
🆔
http://eitaa.com/Tebe_Eslami_Tabrizian
3⃣ کانال طب اسلامی استاد تبریزیان(احیاگر طب اسلامی) در پیام رسان
#سروش 👇
🆔
http://sapp.ir/Tebe_Eslami_Tabrizian
4⃣ صفحه
#اینستاگرامی طب اسلامی استاد تبریزیان(احیاگر طب اسلامی)
https://www.instagram.com/Tebe_Eslami_Tabrizian