بهتون قول میدیم اگه این دسر انبه رو درست کنید حتی اونی هم که انبه دوست نداره عاشقش میشه بس که خوشمزست😋
مواد لازم👇
انبه: ۳عدد
خامه قنادی: ۴۰۰گرم
رانی انبه: ۱قوطی
پودر ژلاتین: ۲ق.غ
آب سرد: یک چهارم لیوان
بیسکوییت پتی بور: ۳۶ عدد(بستگی به اندازه ظرف یا قالب داره)
.
انبه هامونو از هسته و پوستش جدا میکنیم و برش میدیمو کنار میذاریم.
پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم.
خامه قنادی رو با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد رانی انبه و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم.
کف قالبو کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم یه لایه بیسکوییت میچینیم و از کرممون روش میریزیم(کرمو سه قسمت میکنیم برای سه لایه)بعد روی کرمو با انبه پر میکنیم دوباره روی انبه ها بیسکوییت میچینیم و مراحل قبلی رو تا سه لایه انجام میدیم.
روی لایه آخر که کرممون هست با انبه پر میکنیم و برای دو ساعت داخل فریزر میذاریم تا ببنده.
داخل ظرف برمیگردونیم و کاغذو ازش به آرومی جدا میکنیم در آخر تو ظرف سرومون برمیگردونیم و روشو تزئین میکنیم👌
👩🏻🍳
@Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو