9.62M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بهتون قول میدیم اگه این دسر انبه رو درست کنید حتی اونی هم که انبه دوست نداره عاشقش میشه بس که خوشمزست😋 مواد لازم👇 انبه: ۳عدد خامه قنادی: ۴۰۰گرم رانی انبه: ۱قوطی پودر ژلاتین: ۲ق.غ آب سرد: یک چهارم لیوان بیسکوییت پتی بور: ۳۶ عدد(بستگی به اندازه ظرف یا قالب داره) . انبه هامونو از هسته و پوستش جدا میکنیم و برش میدیمو کنار میذاریم. پودر ژلاتینو با آب سرد مخلوط میکنیم و به روش بن ماری آمادش میکنیم. خامه قنادی رو با دور تند همزن چند دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد رانی انبه و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و خوب باهم مخلوطشون میکنیم. کف قالبو کمی چرب میکنیم و کاغذ روغنی میندازیم یه لایه بیسکوییت میچینیم و از کرممون روش میریزیم(کرمو سه قسمت میکنیم برای سه لایه)بعد روی کرمو با انبه پر میکنیم دوباره روی انبه ها بیسکوییت میچینیم و مراحل قبلی رو تا سه لایه انجام میدیم. روی لایه آخر که کرممون هست با انبه پر میکنیم و برای دو ساعت داخل فریزر میذاریم تا ببنده. داخل ظرف برمیگردونیم و کاغذو ازش به آرومی جدا میکنیم در آخر تو ظرف سرومون برمیگردونیم و روشو تزئین میکنیم👌 👩🏻‍🍳 @Behesht_Banovan 👈🏻 بیا تو