برای جوان نگهداشتن مغز، بشقاب غذایتان را رنگارنگ کنید
چیزی به سادگی خوردن یک لیوان آب پرتقال در صبح یا یک سیب در وعده ناهار میتواند یکی از کلیدهای محافظت از سلامت مغز شما باشد.
به گزارش Everyday Health؛ بر اساس مطالعه محققان دانشگاه هاروارد که بر روی ۸۰ هزار فرد میانسال انجام شد و به مدت ۲۰ سال طول کشید، افرادی که فقط حدود ۶۰۰ میلیگرم در روز غذاهای سرشار از ترکیبات طبیعی به نام فلاونوئیدها مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که فقط ۱۵۰ میلی گرم از آنها استفاده میکنند، ۲۰ درصد کمتر دچار افت شناختی میشوند.
🌍
@W_Amazing