📳 انتصابات یا
#انتخابات / چند پاسخ منطقی و عقلی به یک شبهه
📛 شبهه 📛
وقتی نظام خودش مسئولین را انتخاب میکند، چرا رأی بدهیم؟
❇️ پاسخ ❇️
🆔
@wiki_shobhe
1⃣ اولا اگر نظام خودش فرد مورد نظرش را انتخاب میکند، پس چرا افرادی که جزء عالیترین مقامات کشوری هستند، از شغل قبلی خود استعفا میدهند؟ مثلا آقای قالیباف برای ریاست جمهوری در انتخابات ۱۳۹۲ از سِمَت شهرداری تهران استعفا داد، اما رأی هم نیاورد.
2⃣ ثانیا اگر انتخابات صوری بود، باید در هر دوره انتخابات، شخصی انتخاب شود که وابسته به دولت حاضر است، یعنی در زمان دولت خاتمی کسی انتخاب شود که از دولت خاتمی یا طرفدار دولت او باشد، درحالی که احمدینژاد حزب مخالف آنها بود انتخاب شد، همچنین در دولت آقای روحانی، سیدابراهیم رئیسی انتخاب شد، در حالی که همتی نماینده روحانی بود.
3⃣ ثالثا اگر انتخاب به دست نظام بود، باید یک نفری انتخاب میشد که مطیع کامل نظام باشد و هیچگونه اختلاف نظری با نظام و انقلاب و اسلام و رهبری نداشته باشد، ولی میبینیم خیلی از کسانی که انتخاب شدند، دیدگاههایی مخالف نظام داشتهاند.
در اکثر انتخابات، آن افرادی را که میگفتند از قبل توسط نظام انتخاب شدهاند، رأی نمیآورند، مثلا در سال ۱۳۷۶مخالفان نظام میگفتند که حکومت از قبل ناطق نوری را انتخاب کرده است، اما نهایتا خاتمی رئیس جمهور شد. همچنین در سال ۱۳۹۲ میگفتند نظام آقای جلیلی را تعیین کرده، اما در نهایت آقای روحانی رئیس جمهور شد.
این در حالی بود که روحانی تنها 0.71 (۲۶۰ هزار) درصد بیشتر از حد نصاب رأی آورد و اگر خدای نکرده نظام اهل تقلب بود به راحتی و فقط با ابطال چند صندوق، انتخابات را به دور دوم میکشاند اما از رأی مردم کوتاه نیامد.
4⃣ رابعا اگر انتخاب نظام از ابتدا مشخص بود چرا رسانههای معاند شروع میکنند در حمایت از یک کاندید خاص هزینه میکنند؟ آیا آنها متوجه این مسئله نشدند که نظام خودش انتخاب میکند که این همه هزینه نکنند؟ در انتخابات قبلی، دشمنان و شبکههای بیگانه به طور جدی به حمایت از کاندیدهای غربگرا پرداخته و از مردم میخواستند به آنها رأی دهند.
👈مثال در سال 88 حمایت خارجیهای از میرحسین موسوی و یا در انتخابات ۹۴ پشتیبانی بی بی سی از لیست امید و یا در انتخابات 96 حمایت صبح انتخابات آمدنیوز و روح ّ الله زم معدوم از روحانی و درخواست دادن رأی به آن، اگر نتیجه انتخابات از قبل مشخص باشد آیا هیچ کدام از این سیاستمداران و غولهای رسانهای این موضوع را نمیدانند که وارد عرصه تبلیغ میشوند و وقت و آبرو و هزینه خود را خرج میکنند؟
5⃣ خامسا اگر انتخابات از قبل تعیین شده است، چرا کاندیداها اینقدر هزینه میکنند و آبروی یکدیگر را میبرند و عیبهای هم را میگویند؟! اگر انتخابات صوری بود نیاز نبود اینگونه عیبها و کم و کاستیهای هم را بگویند و با سلام و صلوات کار را پیش میبردند، چون در آینده هر کدام ممکن است مسؤلیتی جدید بگیرند و گفتن آن عیبها به ضرر آنهاست.
6⃣ سادسا فرآیند انتخابات در ایران به گونهای است که امکان چنین کاری وجود ندارد. به عنوان مثال هر نامزد میتواند در پای هر صندوق رأی یک نماینده داشته باشد که از ابتدا تا انتهای رأی گیری و شمارش حضور داشته باشد و همچنین در مراحل تجمیع و ... در چنین شرایطی کوچکترین تغییری به راحتی قابل تشخیص و پیگیری و اثبات است همچنین مجریان انتخابات عمدتا معتمدین مردم و اقشار مختلف مردم هستند و از همین روی گروههای مختلف در این فرأیند شرکت داشته و ناظر یکدیگر میباشند.
✍حجتالاسلام راجی [با اضافات]
#مشارکت_حداکثری #انتخاب_مردم
🆔
@wiki_shobhe
☆○═════════┅
📲 کانال ✓ ویکیشبهه در ایتا👇
✅
https://eitaa.com/Wiki_Shobhe